ТОП-5 ЖК комфорт-класу на Правому березі Києва

25.03.2021

Пропозицій на ринку первинної нерухомості настільки багато, що тільки-но починаєш придивлятися до одного комплексу, як вже десь зводиться щось новеньке. Забудовники, піклуючись про майбутніх мешканців, намагаються реалізувати максимум можливостей в новобудовах комфорт-класу. Закрита територія, концепція місто в місті, кав’ярні та навіть власні дитячі садки у межах ЖК — тепер такі зручності доступні кожному!

На порталі нерухомості Address багато різних пропозицій на будь-який смак. У цій добірці ми зібрали одні з найцікавіших комплексів комфорт-класу на Правому березі Києва.

ЖК POLARIS Home&Plaza

Адреса: Київ, Оболонський р-н, вул. Сім'ї Кульженки (Петра Дегтяренка), 22
Вартість: від 21 931 грн\кв.м.
Доступні 1—4-кімнатні квартири

полярис лого.jpg

Комплекс зводиться в затишній і тихій частині Оболоні, на Мінському масиві. Відкриває концептуально новий, сучасний рівень можливостей для своїх мешканців. У ЖК можна з відчуттям повного комфорту жити, працювати і відпочивати.

На першому поверсі дизайнерська лаундж-зона з сучасним оздобленням холів і сходів. Закрита територія з індивідуальними картками доступу, охорона та відеоспостереження 24/7, місткий паркінг.

Реалізована концепція «двір без авто», розвинута власна інфраструктура: торговий центр з супермаркетом, кафе і різними сервісами на першому поверсі, дитячий садок і фітнес-центр на 2 поверсі.

Найближча зупинка громадського транспорту в пішій доступності. 5 хвилин на авто до станцій метро «Мінська» і «Оболонь».

BOSTON Creative House

Адреса: Київ, Оболонський р-н, просп. Степана Бандери, 14б
Вартість: від 30 500 грн\кв.м.

У продажу 1—3-кімнатні квартири різного планування

бостон2.jpg

24-поверховий хмарочос зводиться в серці Петрівки, в 5 хвилинах ходьби від станції метро «Почайна».

48 функціональних планувань, у деяких квартирах передбачено два балкони. ЖЕК в смартфоні від керуючої компанії ATMOSFERA, реалізована система «розумний дім», надійна система безпеки, територія закрита від авто та сторонніх, місткий та зручний паркінг.

Внутрішній двір з ландшафтним дизайном, який переходить в паркову зону з набережною, де передбачені дитячі ігрові та спортивні майданчики, комфортні місця для відпочинку та пікніка.

Перші 5 поверхів новобудови відведені під комерційні об'єкти. Планується відкриття магазинів, кав'ярень, ресторанів, салонів, офісів, коворкінгу. У будинку дитячий садок і студія розвитку.

Усі важливі об’єкти інфраструктури у пішій доступності.

В 5 хвилинах станція метро, ??поруч зупинки громадського транспорту, 15 хвилин на авто до Подолу.

ЖК LIKO-GRAD Perfect Town

Адреса: Київ, Голосіївський р-н, вул. Михайла Максимовича (Онуфрія Трутенка), 32
Вартість: від 18 500 грн\кв.м.

У продажу 1—3-кімнатні квартири

лико лого.jpg

Зводиться ЖК в 5 хвилинах їзди від станцій метро «Васильківська» і «Виставковий центр».

Проєкт масштабний, складається з 5 будинків, розділених на 23 секції.

Великий і зручний підземний паркінг, автономна інфраструктура: на перших поверхах кафе, продуктові магазини, аптеки, банківські та поштові відділення.

Сучасна прибудинкова територія: прогулянкові алеї, лавки, дитячі та спортивні майданчики, зелені насадження.

В пішій доступності є продуктові магазини, мережеві супермаркети, дитячі садки, школи, мовні курси.

Зручна транспортна розв'язка: зупинка автобусів, тролейбусів і маршруток знаходиться поблизу.

ЖК Forward

Адреса: Київ, Шевченківський р-н, Маршала Рибалко, 5а
Вартість: від 38 950 грн\кв.м.

У продажу 1-к та 3-к квартири

форвард лого.jpg

Сучасний 11-поверховий комплекс зводиться в розвинутому районі, в 13 хвилинах ходи від станції метро «Лук'янівська». До центру Києва 10 хвилин на авто.

Консьєрж-сервіс, цілодобова охорона та відеоспостереження, наземний і підземний паркінг із зарядками для електрокарів, упорядкована прибудинкова територія.

Комерційні приміщення на першому поверсі, сервіс оренди велосипедів і спортивного спорядження в комплексі.

Супермаркети, аптеки, поштові та банківські відділення, медичні заклади, спортивна інфраструктура, салони краси, дитсадки та школи в пішій доступності.

Отрада

Адреса: Київ, Солом'янський р-н, Відрадний, 93/2
Вартість: від 19 984 грн\кв.м.

Доступні 2—5 квартири

отрада лого.jpg

ЖК комфорт-класу «Отрада» з 7 будинків змінної поверховості зводиться в затишному, тихому і зеленому районі Києва.

Раціональні та комфортні планування, є варіанти дворівневих квартир, місткий підземний паркінг, закрита територія, реалізована концепція «двір без машин».

Упорядкований внутрішній двір, сучасні дитячі та спортивні майданчики, стадіон, прогулянкові алеї, місця для відпочинку.

Розвинена інфраструктура району: мережеві супермаркети, дитячі садки і школи, великі спортивні комплекси, фітнес-центри, медичні заклади, ВНЗ, паркові зони. Торговий центр у 20 хвилинах на авто.

Зручне транспортне сполучення: автобусна і трамвайна зупинки в 2 хвилинах ходи, найближчі станції метро — «Шулявська» та «Берестейська».

Продажа недвижимости в Киеве

На нашем портале вы можете купить недвижимость в Киеве, выбрав подходящий вариант из самой крупной базы предложений Украины. Через сайт реализуется жилье первичного и вторичного рынка во всех районах. Мы сотрудничаем с ведущими строительными компаниями, риэлторами и владельцами квартир. Address.ua публикует информацию о застройщиках и новых объектах столицы, аналитические обзоры рынка и динамику цен. Аудитория портала составляет 400 тысяч человек.

Покупка объектов недвижимости в новостройках обеспечивает следующие преимущества:
  • здания строятся в соответствии с современными архитектурными стандартами с применением энергосберегающих технологий;
  • хорошее состояние фасада, новые инженерные коммуникации;
  • возможность купить недвижимость по более низкой цене в объекте, который еще строится;продуманная и эргономичная планировка;
  • благоустроенная придомовая территория, наличие парковки для жильцов.
Покупка вторички также имеет свои достоинства: возможность въехать сразу после приобретения, наличие предложений во всех районах города, гибкое ценообразование благодаря разнообразию предложений и непосредственному контакту с хозяином.

Аренда недвижимости в Киеве

Сайт недвижимости Address.ua предоставляет арендаторам лучшую базу недвижимости в столице и Киевской области. Мы работаем с владельцами жилплощади и риэлторами. Воспользовавшись системой фильтрации, вы легко найдете жилье в любой части Киева в новом или старом здании, с нужным количеством комнат в соответствии со своим бюджетом. Кроме того, база содержит большое количество объявлений о сдаче объектов коммерческого назначения – офисов, складов, помещений под магазины. Предложения содержат фото и подробное описание недвижимости, неактуальные объявления автоматически отфильтровываются.

Аренда недвижимости в Киеве востребована среди следующих категорий граждан:
  • туристов и командировочных;
  • иногородних студентов, которые не хотят или не имеют возможности жить в общежитии;
  • гостей города, которые работают по долгосрочному контракту;
  • киевлян, не имеющих собственного жилья.
Тем, кто приехал в столицу посмотреть достопримечательности или с коротким рабочим визитом, выгодно арендовать жилье посуточно. Остальные категории предпочитают снимать жилплощадь на долгий срок, заключив арендное соглашение. Наш портал предоставляет хороший выбор апартаментов для краткосрочной и долгосрочной аренды во всех районах.

Продажа недвижимости в Киеве

• хорошее состояние фасада, новые инженерные коммуникации;
  • благоустроенная придомовая территория, наличие парковки для жильцов.

Аренда недвижимости в Киеве

Аренда недвижимости в Киеве востребована среди следующих категорий граждан:
  • туристов и командировочных;
  • гостей города, которые работают по долгосрочному контракту;
  • киевлян, не имеющих собственного жилья.