Мы еще работаем над изменением дизайна этой страницы.
Очень скоро Вам будет намного удобнее на Address!

ІБК ОБРІЙ – один з найдинамічніших забудовників столиці

Інвестиціно-будівельна компанія «ОБРІЙ» увійшла до ТОП-20 найдинамічніших забудовників житлової нерухомості Києва та передмістя згідно з рейтингом журналу НВ.
original_15.jpg 

Другий рік поспіль Інвестиційно-будівельна компанія ОБРІЙ займає топову позицію в рейтингу забудовників житлової нерухомості столиці та передмістя за версією журналу НВ. У 2020 році компанія увійшла до ТОП-20 найдинамічніших гравців ринку. Оцінка  компаній базувалася на кількості квартир, які забудовники Києва та передмістя побудували у період 01.01.2019 – 31.08.2020 рр. При цьому брались до уваги квартири тільки в тих будинках, які були прийняті в експлуатацію Державною архітектурно-будівельною інспекцією України. 

«Топове місце у рейтингу – знакова подія для компанії. Це свідчить про те, що ІБК ОБРІЙ впевнено розширює свої позиції на ринку нерухомості як бренд. Стабільність в реалізації проєктів залишається на сьогодні пріоритетним напрямком в роботі й основним досягненням компанії», – коментує Вікторія Попович, директор ІБК ОБРІЙ.

***

Сьогодні портфель забудовника містить три різнопланові проєкти, кожен з яких має власний перелік беззаперечних переваг.

Клубний будинок Concordia по вул. Кудрявська, 45 Шевченківського р-ну столиці – вишукана будівля бізнес-класу з особливою атмосферою і дивовижною локацією. З панорамних вікон будівлі відкриватимуться краєвиди на мальовничий Поділ, береги річки Дніпро й історичний центр Києва. Клубний будинок продуманий до дрібниць – так, що функціональність і надійність гармонійно поєднуються з європейським стилем та бездоганністю.

Клубний будинок Concordia – відповідає найвибагливішим очікуванням сучасних ділових мешканців міста – людей, які цінують час, вміють жити в гармонії й прагнуть від життя найкращого.

Введення в експлуатацію – 4 квартал 2020 року.

UNO City House – багатофункціональний житловий будинок по вул. О.Теліги, 25 Шевченківського району столиці, що розташований найближче до метрополітену з усіх новобудов столиці – всього 1,5 хвилин пішки до станції метро «Дорогожичі».

25-поверховий будинок має власну інфраструктуру, що розміщується на перших двох поверхах, підземний паркінг і терасу з лаунж-зоною на даху. Він розташований навпроти одного з найбільших парків Києва — Бабиного Яру, який плавно переходить в Кирилівський Гай. Окрім вражаючих краєвидів, мешканцям житлового комплексу доступна зручна транспортна розв’язка і швидкий доступ до інфраструктури мікрорайону.

Жити в Uno City House – це не залишатися у чотирьох стінах, а користуватися всіма перевагами, які ми влаштували для вас.

Введення в експлуатацію  – 3 квартал 2021 року.

ЖК «Місто квітів» Парковий квартал по вул. Тираспільська, 43 Подільського району столиці – вишукане місце для тих, хто прагне для своєї сім’ї найкращого. На території в 11 га створене комфортне середовище для відпочинку та дозвілля. ЖК знаходиться в оточенні великих лісових масивів: Сирецького дендропарку, парків Дубки і Сирець. Тут повсюди панує атмосфера природної гармонії і спокою, які поєднуються з гарною транспортною розв’язкою. До станції метро «Сирець» 15 хвилин пішки: три зупинки метрополітену – і ви у центрі міста!

ЖК «Місто Квітів» Парковий квартал – найкращий проєкт у номінації «Місто в місті» за версією Business Olimp Awards.

Наразі будується 4, останній, пусковий комплекс. Введення в експлуатацію - 3 квартал 2021 року.

 


-----
Хотите первыми узнавать новости недвижимости? Подписывайтесь на каналы Address в Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Категории: Тенденции
Регион: Киев
Размещено 02 октября 2020 Просмотров: 342
ИСК ОБРИЙ ИСК ОБРИЙ
0 баллов

Добавить комментарий
Имя
E-mail
Телефон
Сайт