Мы еще работаем над изменением дизайна этой страницы.
Очень скоро Вам будет намного удобнее на Address!

Клубний будинок Concordia – місце з найкращою панорамою

Як приємно, прокинувшись вранці, побачити з вікна осяяні сонячними променями розкішні краєвиди на місто, на які споглядаєш з висоти. Така величність перехоплює подих, надихає і дарує настрій на цілий день чи додає романтичної нотки ввечері. Клубний будинок Concordia від ІБК ОБРІЙ – втілення ваших мрій щодо чудових міських пейзажів за вікном.

Cam01000001111.jpg

Локація – залишається одним з пріоритетних критеріїв під час вибору потенційними покупцями квартири в новобудові, як для власного проживання так і для інвестицій. Про це ми згадували в попередніх публікаціях. Сьогодні ж поговоримо про краєвид, який також входить до переліку найважливіших критеріїв вибору місця для влаштування майбутнього сімейного гніздечка. Свідомо чи підсвідомо, однак ми обов’язково вибираємо саме той пейзаж за вікном, що милує око, заспокоює душу і додає позитивних емоцій у загальну картину сприйняття майбутнього середовища постійного проживання. Бо наше життя складається із вражень, і найяскравіші з них закарбовуються у пам’яті, створюючи кінострічку власної історії.

А тепер уявіть, що розкішні панорами щоденно супроводжують вас навіть у межах сучасного міста. Відчуваємо, що дехто, можливо, заперечуєте саму ймовірність наявності такого факту, як доволі рідкісного явища. Проте нам пощастило – ми мешкаємо у  Києві - місті приголомшливих краєвидів. Особливо це стосується центральної його частини. Недаремно саме тут розташовані найпопулярніші локації з найкращою панорамою Києва, які пропонує нам google на запити щодо вражаючих столичних пейзажів.

До кінця 2020 року до переліку таких локацій приєднається ще одна – Клубний будинок Concordia, який Інвестиційно-будівельна компанія «ОБРІЙ» будує в історичному центрі столиці, й одночасно осторонь багатолюдних та галасливих місць – на затишній вулиці Кудрявська, 45, в оточенні зелені.

Тож мешканці будинку зможуть щодня насолоджуватись чудовим оточенням, спостерігати за кольористими світанками й заходом сонця, влаштувавшись з комфортом у зручному кріслі з філіжанкою запашної кави, й, розчинившись у часі, поринути у власний світ мрій.

З панорамних вікон Клубного будинку Concordia, починаючи вже з другого поверху, відкриваються краєвиди на мальовничий Поділ, береги річки Дніпро, Вознесенський та Андріївський узвіз, Пейзажну алею, Михайлівський та Софійський собор, і багато інших пам’ятників архітектури, культури та історії Історичного центру Києва, що здатні додати яскравого позитивного забарвлення до повсякденного життя. І це є реальністю.

Отже, якщо ви поціновувач локацій з найкращою панорамою столиці, Клубний будинок Concordia саме для вас і вашої родині.  


-----
Хотите первыми узнавать новости недвижимости? Подписывайтесь на каналы Address в Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Категории: Состояние рынка продажи
Регион: Киев
Размещено 21 июля 2020 Просмотров: 363
ИСК ОБРИЙ ИСК ОБРИЙ
0 баллов

Добавить комментарий
Имя
E-mail
Телефон
Сайт