Мы еще работаем над изменением дизайна этой страницы.
Очень скоро Вам будет намного удобнее на Address!

«Місто квітів» від ІБК ОБРІЙ - Парковий квартал з цілющими властивостями

Зелені зони не тільки знижують наслідки стресу, але й покращують здоров’я людей. Мешканцям Паркового кварталу «Місто квітів», який знаходиться в оточенні паркових масивів, не обов’язково їхати за місто у пошуках затишного містечка для «перезавантаження», релаксації та відпочинку.

сайт2.jpg

Загальновідомо, що зелені насадження очищують повітря, насичують його киснем і знижують температуру у спекотні дні. Проте не всі знають, що парк або ліс допомагають знизити стрес, притаманний міському життю, покращує психічне здоров’я і благополуччя його мешканців. Навіть невелика кількість часу, проведена на вулиці, допомагає при тимчасовій втомі й проблемі із концентрацією.

Мешканцям Паркового кварталу «Місто квітів», який розташований в оточенні паркових масивів, не обов’язково їхати за місто, щоб неспішно пройтися затишними зеленими алеями, насолоджуючись живильною прохолодою, та зарядитися енергією, яку дарує нам природа. Буквально у двох хвилинах пішки розкинувся Сирецький дендропарк. Трохи далі - Парк "Дубки" й Сирецький Гай, який є парком-пам’ятником садово-паркового мистецтва загальнодержавного значення й одним з найбільших у столиці України. Завдяки великій кількості зелених насаджень, він став улюбленим місцем відпочинку прихильників прогулянок маршрутами здоров’я, мам з колясками та закоханих, які намагаються усамітнитися під покровом дерев.

Проживання близько зелених зон не тільки знижують наслідки стресу, але й покращують здоров’я людей. Такого висновку дійшли Голландські вчені після дослідження даних з електронних медичних карт значної кількості людей. А саме, щорічний показник поширеності значної кількості захворювань був нижче в місцях із великим процентним співвідношенням зелених насаджень в радіусі 1 км. Цей зв’язок простежується для всіх категорій захворювань: серцево-судинні, опорно-рухові, психічні (депресія, тривожний невроз), дихальні, неврологічні захворювання травлення, тощо. Найбільш тісний зв’язок спостерігався при тривожному розладі й депресії.

Тож живіть у гармонії з природою - користуйтеся всіма перевагами Паркового кварталу «Місто квітів» від Інвестиційно-будівельної компаніїї "ОБРІЙ" і будьте здорові!


-----
Хотите первыми узнавать новости недвижимости? Подписывайтесь на каналы Address в Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Категории: Тенденции
Регион: Киев
Размещено 29 июля 2020 Просмотров: 376
ИСК ОБРИЙ ИСК ОБРИЙ
0 баллов

Добавить комментарий
Имя
E-mail
Телефон
Сайт