Мы еще работаем над изменением дизайна этой страницы.
Очень скоро Вам будет намного удобнее на Address!

Приваблива покупка житла в Admiral Premium

Справжня Туреччина - море, сонце, гарний настрій і Admiral Premium Residence житловий комплекс побудований в Конакли (Аланія).

Життя і відпочинок в Туреччині - ось чому віддають перевагу з кожним роком все більше і більше людей з різних країн світу. Чистий цілюще повітря, унікальна природа, злиття двох цивілізацій в поєднанні з високим рівнем життя і розвиненою інфраструктурою роблять перебування в Туреччині, а особливо в її курортних регіонах (Анталія, Аланья і т.п.), по-справжньому чарівним.

Зміцнити такий стан речей намагаються турецькі будівельні компанії, які зводять сучасні житлові комплекси і висувають підвищені стандарти комфортного, красивою і безпечного життя. Одним з таких турецьких проектів є Admiral Premium Residence, що розташувався в Конакли на березі Середземного моря.

Чим приваблива покупка житла в Admiral Premium Residence?

Житловий комплекс Admiral є яскравим прикладом нерухомості преміум-класу, створення якого покликане забезпечити людині комфорт у всіх його проявах. Територія площею 16 тис.м.кв. , різноманітність проектних рішень і сучасний підхід до облаштування житла - ось тільки деякі переваги, якими володіє подібного роду нерухомість в Туреччині для облаштування побуту і проведення відпочинку.

Elite Admiral Premium Residences пропонує розкішні апартаменти з 1 і 2 спальнями і 1 або 2 вітальнями, пентхауси з 3 спальнями і 1 або 2 вітальнями, крім того в комплексі 7 вілл преміум-класу з 3 і 4 спальнями та 1 або 2 вітальнями. Всі квартири та будинки здаються з якісним чистовим оздобленням, кухонними меблями та побутовою технікою, кондиціонерами, підігрівом підлог у ванних кімнатах. Багата інфраструктура комплексу пропонує великий вибір зручностей та послуг, що відповідають найвибагливішому смаку. Крім того, Admiral єдиний комплекс у районі з власним пляжем, пляжним клубом та понтонними гірками. Пляж оснащений пірсом, де можна пришвартувати свою яхту.

Привабливість покупки апартаментів, що входять в комплекс Admiral Premium Residence, має три основні складові:

  • особливість місця розташування житла; - гідності самого житлового комплексу;
  • економічна вигода від володіння нерухомістю, про які піде наша мова далі.

Отже:

1) житловий комплекс Admiral Premium Residence розташований в надзвичайно зручному, з багатьох точок зору, місці.

По-перше, Конакли є невеликим, затишне містечко на березі моря, відстань від якого до Аланії становить всього 8 км., при цьому до аеропорту Анталії проїхати потрібно 95 км.

По-друге, комплекс має вихід до моря і знаходиться далеко від галасливої ??місцевості - на відстані 2 км. від центру міста.

А по-третє, Admiral Premium Residence може похвалитися зручною транспортною розв'язкою і доступністю всіх необхідних елементів інфраструктури (магазинів, аптек, розважальних, медичних установ і ін.)

- 200 метрів до торгового центру, 300 метрів – до автобусної зупинки, 500 метрів – до пляжу;

2) житловий комплекс Admiral відноситься до числа елітної нерухомості, що обумовлює цілий ряд його основних особливостей:

- 7 вілл і 122 апартаменти мають різноманітну, зручне планування;

- на території комплексу є зелені зони, кафе, ігрові кімнати, дитячі майданчики спеціально обладнані місця для відпочинку, спортивні поля та спортзали - все необхідне для активного проведення часу і гарного відпочинку;

- апартаменти мають вже готову обробку і обладнані сучасною побутовою технікою. Житлові приміщення компанії, крім того, відрізняє помірний декор, що поєднує в собі традиційні турецькі та європейські мотиви, оригінальне оформлення з присутністю в інтер'єрі всього необхідного без зайвої наляпісто і захаращеності;

- наявність пляжного клубу, де можна з легкістю позасмагати на пірсі, видатного в Середземне море, або провести час в прибережному кафе;

- привабливий зовнішній вигляд комплексу, який неодмінно радує око і дарує гарний настрій;

3) купити таку нерухомість в Туреччині - значить, отримати хороші економічні перспективи. Зокрема, ціна апартаментів в Admiral Premium Residence задоволена невелика для житла цього класу (тим більше що можливі різні варіанти розстрочки і кредитування), а життя в Аланьї дешевше, ніж в більшості європейських країн.

Крім того, Аланья є курортним районом, а тому житло в ній можна здавати в оренду на вигідних умовах, якщо ви плануєте використовувати його тільки для тимчасового відпочинку.

Конакли - для цінителів спокою і затишку.

Невеликий турецьке містечко Конакли розташувався недалеко від Аланії. За великим рахунком, в Конакли немає нічого незвичайного, а головною їх особливістю є поєднання тихої, затишної атмосфери з усіма благами цивілізації.

Це місто дозволяє відпочити від щоденної суєти і галасливих мегаполісів, з головою зануритися в казкову природу Туреччини. Найчистіше море, ласкаве сонце, яке навіть в літню пору гріє, а не обпікає, сучасні споруди і пам'ятки історії - все це робить Конакли відмінним вибором для відпочинку і постійного проживання.

Основні визначні пам'ятки Конакли - мечеть, каплиця і караван-сарай, в якому і до цього дня відтворюється атмосфера традиційної турецької ночі. Крім того, в місті знаходиться безліч розважальних закладів, місць для активного відпочинку і оздоровлення, з Конакли відправляються екскурсії в інші міста, місцевості, примітні своєю історією і покриті древніми легендами.

Запрошуємо вивчити наш каталог об'єктів нерухомості у Туреччині. Найбільш повна база всіх забудовників. Нові інвестиційні проекти унікальних масштабів, найкраща нерухомість у популярних спальних районах, вілли, елітна нерухомість, комерційні приміщення.

Категории: Состояние рынка продажи
Регион: Одесская область
Размещено 08 августа 2022 Просмотров: 1395
Добавить комментарий
Имя
E-mail
Телефон
Сайт