Мы еще работаем над изменением дизайна этой страницы.
Очень скоро Вам будет намного удобнее на Address!

Як обрати будинок? Поради нумеролога

Як вибрати будинок?

Кожна людина, приймаючи рішення, керується знаннями і досвідом, які прийшли до неї на різних етапах життя.

Сьогодні разом із астрологом-нумерологом Тетяною Яценко ми спробуємо розібратися в тому, що таке "дизайн людини", і як ця система знань рекомендує відповідати на питання і приймати рішення.

А ось занурюватися у цю тему чи ні - справа ваша.

 

Як визначити свій внутрішній авторитет?

- Дизайн людини - це наука про диференціацію, про те, що ми - різні, і проживаємо себе в певній бінарності через усвідомленість і підсвідому частину, через тіло, - каже Тетяна Яценко.

Дизайн людини розглядає енергії людини на рівні тіла - як вони проявляються, які в нас зафіксовані, і якими ми себе обумовлюємо, взаємодіючи із суспільством.

Кожен центр у бодіграфі по дизайну людини відповідає за конкретні енергії, і дає розуміння, на які сили в собі ми можемо спиратися, і що є нашим справжнім "Я".

Відштовхуючись від цих знань можна виділити такий інструмент, як внутрішній авторитет і спираючись на нього, приймати правильні рішення. Це рішення, які виходять із нашої підсвідомості, із тіла, яке знає про нас все - на що ми здатні, на що у нас є ресурс, і у якому напрямку нам рухатися по життю.

Для того, щоб розрахувати бодіграф і подивитися внутрішній авторитет, потрібно ввести в пошук "розрахувати бодіграф дизайн людини". Ви знайдете сайти, де необхідно ввести дату і час народження, місце народження; в отриманому результаті над картинкою буде написано, який у вас авторитет.


Емоційний авторитет. Жодних спонтанних рішень

Найпоширеніший авторитет - це емоційний авторитет, їм володіє 51% населення Землі.

Як приймати рішення таким людям?

У емоціоналів немає правди в моменті, їм важливо чекати так званого емоційного моменту ясності. У цей момент вони не відчувають напруги в тілі щодо питання, про яке думають і яке вимагає рішення. Питання не викликає роздратування, тіло буде не напружуватися, не відчувається нервозності, значить тоді рішення прийнято і схвалено внутрішнім авторитетом.

Дуже важливо під час прийняття рішення розуміти, що розум не буває внутрішнім авторитетом. Розум - це усвідомлена частина, і вона більше відволікає на себе увагу, намагаючись аргументувати всі "за" і "проти" щодо прийняття рішення. Дуже часто ми помиляємося, адже віддаємо надто велику увагу тому, що говорить розум. А важливо прислухатися до підсвідомої частини тілесної частини, і тоді внутрішній авторитет дасть ресурс на відповідь, який буде вас радувати і гармонізувати життя.

Люди з емоційним авторитетом абсолютно не спонтанні. Коли вони роблять спонтанні покупки, приймають спонтанні рішення - завжди, як правило, помиляються.

Сюрпризи не для таких людей. Вибираючи для себе будинок, такі люди після перегляду повинні дати собі час подумати, побути з цим рішенням.

Як визначити, що все вирішили? Коли їх запитують про це, вони відповідають так, як ніби це вже факт.

Він їх не напружує - ні в "плюс", ні в "мінус", просто вони спокійно кажуть "так, я вирішив придбати цей будинок", і внутрішньо тіло не сковує від цієї відповіді.

Після перегляду "емоціоналам" важливо дати собі час подумати, "побути" з цим рішенням


Сакральний авторитет. Прислухаємося до внутрішнього голосу

- Наступна категорія людей має сакральний авторитет, до неї відноситься 33% відсотка людей, - продовжує нумеролог.

Цим людям пощастило, адже у них є внутрішня "підказка" - вона дійсно звукова, із сакральними звуками, внутрішньоутробними. Це не горлові звуки, вони йдуть швидше з живота, і виявляють відповідь із сакралу - приймати рішення або ні з того чи іншого питання.

Як правило, навіть тема, про яку люди будуть міркувати, приходить у життя людини із сакральним авторитетом не за її ініціативи. Це правильно, так повинно бути, вона не повинен ідентифікувати теми у своєму житті, вони приходять до неї через "відгук". Відгук приходить ззовні, це те, що саме покликало людину, а вона могла зовсім не шукати це. Життя "трапляється" з цими людьми і вони повинні довіряти тому, що кличе їх.

Швидше за все, ці люди не будуть шукати нове житло, вони самі дізнаються про те, що є таке котеджне містечко, як Park House, десь про це почують, прочитають, побачать рекламу, їм розкажуть знайомі - але самі вони навмисно не шукатимуть.

Люди із сакральним внутрішнім авторитетом можуть і не шукати нове житло самі, а дізнатися про нього випадково


Ця стратегія для них правильна, і зіткнувшись з інформацією, відвідавши це місце, побачивши будинок, вони повинні, взаємодіючи зі своїм оточенням, отримувати від нього питання - закриті і лаконічні, на які можна відповісти "так" або "ні".

Відповівши на питання - несподіване і спонтанне на тему покупки житла, вони дадуть собі правильну відповідь зсередини, а не з розуму, і можуть бути впевненими, що це рішення буде дуже правильним.

Селезінковий авторитет. Спіймати підказку

- Наступна категорія людей - це селезінковий авторитет. Це 11% людей, - зазначає Тетяна Яценко.

Такі люди є спонтанними, вміють слухати тіло в моменті, і важливо навчитися цьому, якщо вміння втрачене.

Селезінковий авторитет прямо в ситуації дає в ту ж секунду, коли з'явився запит, відповідь на нього. Але цей голос дуже тихий і каже лише раз, тому якщо його заглушає розум, другого шансу не буде.

Виникає підказка на рівні тіла. Пробігають мурашки або з'являються інші реакції, які сигналізують людині: так, це і є прийняте ухвалене рішення в рамках його авторитету.

Пробігли "мурашки" по шкірі? Можливо, це і є ВАШ ДІМ


Его-авторитет. Приймайте рішення для себе

Наступний авторитет - це его-авторитет, і рішення такої людини виходять з его-центру, який відповідає за силу волі.

Ці люди чітко розглядають питання із двох позицій - "я можу" або "я не можу". Вони часто "тягнуть" все на собі, це яскраво виражені трудоголіки, їм важливо знайти і вирівняти баланс відпочинку і роботи у своєму житті.

Вони, як правило, успішні і спрямовані на досягнення матеріального достатку, це їх завдання і енергопотенціал дає можливості для того, щоб бути першими, успішними і добре заробляти.

Але дуже важливо приймаючи рішення перевірити себе питанням - що тут є для мене в цьому рішенні. І якщо ви знаходите відповідь на це питання, значить говорите рішенням "так".

Людям з его-авторитетом важливо знайти баланс між відпочинком і роботою


Самопроекційний авторитет. Візуалізуйте щастя! 

П'ятий вид авторитету - самопроекціний авторитет або авторитет G.

Таких людей усього 2,5%, і їм потрібно обговорити з кимось рішення. Але в той момент, коли співрозмовник говорить, вони повинні слухати себе.

У людей з таким авторитетом є вбудований центр G, компас і навігатор. Вони повинні переглядати питання з точки зору того, чи робить це рішення їх щасливими.

Якщо мова йде про придбання будинку, потрібно візуалізувати - прийшли, подивилися будинок, закрили очі і уявили - себе в цьому будинку, свій простір, меблі. Потрібно спробувати відчути себе у цій візуалізації щасливим. Якщо виходить так зробити - рішення приймається позитивне. Не важливо, з точки зору інших, адекватно воно чи ні. Головне, щоб такі люди слухали себе, відстояли свою думку і проявляли активність.

У діалозі зі співрозмовником доводячи свою точку зору вони будуть відчувати рівень задоволеності. Людина розкривається в діалозі і вміє "витягнути" назовні прийняте рішення.

Візуалізуйте, як ви будете щасливо жити в Park House


Авторитет оточення - підбирайте правильних людей 

- Бувають люди у яких немає власного авторитету, і вони користуються авторитетом оточення. Такі люди дійсно внутрішнього авторитету не мають, тому для них дуже важливо мати правильних людей навколо, - зазначає нумеролог.

Їм необхідно порадитися і послухати думку про своє питання якомога більшої кількості людей.

Не потрібно дослухатися їх висновків і порад - важливо дізнатися різні точки зору і в той час слухати себе.

Правильне оточення допоможе відповісти на важливі питання


"Рефлектори". Місяць знає відповідь 

- Також існують люди "рефлектори" - 1%, - стверджує Тетяна Яценко.

Рішення цих людей підкоряються місячним циклам, і будь-яке доленосне рішення їм необхідно приймати через 28 з половиною днів - коли місячний цикл закінчиться, вони проживуть з ним всередині себе, і зможуть діяти.

Такі люди найбільше схильні до зумовлювання, тому що у них все центри відкриті, і туди потрапляє чужорідна енергія. Часто відбувається підміна понять - моє це бажання чи ні, потрібно діяти так чи ні.

Тому для таких людей в принципі важливо поглибитись у дизайн людини, і пізнати свою природу щоб гармонізувати життя, внутрішній і зовнішній стан.

Іноді для прийняття рішення потрібно "прожити його" з Місяцем


Тетяна Яценко:

"Ось ми і розглянули всі типи авторитетів. Нагадаю, грунтуючись на авторитеті, ми можемо приймати рішення в житті. Але це вирвана частина з контексту знань про дизайн людини, і лише одна сходинка - і не перша - в правильному прийнятті рішень.

Щоб усвідомити суть наповненості, сили, енергій, природи, підсвідомих аспектів, важливо розглянути карту цілісно. У ній більше 100 показників, які створюють вас як особистість, тіло. Грунтуючись на повній картині ви правильно будете приймати рішення в життя ".


Тетяна Яценко - астролог-нумеролог, фахівець з кармічної астрології і системі самопізнання Дизайн Людини, енергопрактик Рейки, ведуча трансформаційних психологічних ігор


-----
Хотите первыми узнавать новости недвижимости? Подписывайтесь на каналы Address в Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Категории: Другое
Регион: Киевская область
Размещено 30 июня 2020 Просмотров: 514
Lena Oliynyk Lena Oliynyk
0 баллов

Добавить комментарий
Имя
E-mail
Телефон
Сайт