ТОП-5 житлових комплексів з дитячими садками

23.04.2021

Новенька та затишна квартира у новобудові — то звісно круто! Але є багато факторів, на які звертають увагу сімейні пари: чи розвинута інфраструктура у районі, який тип території, наявність паркінгу, як далеко знаходиться дитячий садок та школа?

Забудовники розуміють, наскільки важливим є комфорт для майбутніх мешканців. Тому, реалізуючи свої житлові проєкти, планують на території відкриття дитячого садка.

Команда Address.ua підготувала ТОП-5 сучасних комплексів з дитсадками.

BOSTON Creative House

Адреса: Київ, Оболонський р-н, просп. Степана Бандери, 14б
Вартість: від 30 650 грн\кв.м.
Доступні 1-3-кімнатні квартири

boston.jpg

Багатоповерховий ЖК комфорт-класу в серці Петрівки, в 5 хвилинах ходи від метро «Почайна».

Видові квартири, в деяких передбачено два балкона — вихід із спальні та вітальні.

Система «розумний дім», підземний паркінг із зарядками для електрокарів і автомийкою. Надійна система безпеки, закрита від авто і сторонніх територія.

Внутрішній двір з ландшафтним дизайном переходить у паркову зону з набережною, де передбачені дитячі ігрові та спортивні майданчики, комфортні місця для відпочинку та пікніка.

Розвинена внутрішня інфраструктура: перші 5 поверхів будуть відведені під комерційні об'єкти. У будинку власний дитячий садок і студія розвитку.

В пішій доступності ТРЦ, мережеві супермаркети, книжковий і речовий ринок, Епіцентр, ресторани, кав'ярні, СТО, мийки.

Поруч зупинки громадського транспорту, 15 хвилин на авто до Подолу.

POLARIS Home&Plaza

Адреса: Київ, Оболонський р-н, вул. Сім'ї Кульженки (Петра Дегтяренка), 22
Вартість: від 23 100 грн\кв.м.
Доступні 1-3-кімнатні квартири

polaris.jpg

Унікальна та багатофункціональна новобудова класу «комфорт +». Знаходиться в затишній і тихій частині Оболоні, на Мінському масиві.

Просторі, видові квартири з панорамними вікнами і функціональними плануваннями.

На першому поверсі дизайнерська лаундж-зона з сучасним оздобленням холів і сходів.

Закрита територія з індивідуальними картками доступу, охорона та відеоспостереження 24/7, місткий паркінг.

Реалізована концепція «двір без авто», розвинута власна інфраструктура: ТЦ з супермаркетом, кафе і різними сервісами на першому поверсі, дитячий садок і фітнес-центр на 2 поверсі.

На території власний ландшафтний парк.

Зручна транспортна розв'язка, найближча зупинка в пішій доступності. 5 хвилин на авто до метро «Мінська» і «Оболонь

Rusaniv Residence

Адреса: Київ, Дніпровський р-н, вул. Сверстюка, 54
Ціна: від 28 092 грн\кв.м.
У продажу 1-5-кімнатні квартири

Rusaniv Residence.png

Новобудова бізнес-класу зводиться на першій береговій лінії Русанівського каналу. Об'єднувати чотири секції комплексу буде стилобатна частина, де розмістяться комерційні об'єкти.

Просторі квартири з видами на схили ботанічного саду, пагорби паркових зон, монумент «Батьківщина-Мати» та Русанівський канал.

Закрита від авто і сторонніх територія, цілодобова охорона і відеоспостереження, підземний паркінг.

Упорядкована прибудинкова територія: фітнес-клуб, власний дитячий садок, прогулянкові алеї, бігові та велодоріжки вздовж набережної. Майданчик для воркаута у дворі, зони відпочинку з лавками. Wi-Fi покриття на території будинку, відкрита тераса на даху з мальовничою панорамою міста.

Усі важливі об’єкти інфраструктури у пішій доступності.

Хороша транспортна розв'язка, метро «Лівобережна» в 5 хвилинах їзди на авто.

Life Story

Адреса: Київ, Голосіївський р-н, вул. Метрологічна, 13, 13а, 15, 15а
Вартість: від 22 296 грн\кв.м.
У продажу 1-3-кімнатні квартири

Life Story logo.jpg

Стильний багатоповерховий ЖК бізнес-класу знаходиться в 10 хвилинах на авто від метро «Виставковий центр». Побудований з урахуванням сучасних будівельних і архітектурних рішень.

Видові квартири з функціональними плануваннями та чудовою інсоляцією.

Дизайнерське лобі та місця загального користування, лаундж-зони на даху. Підземний паркінг з ліфтом, передбачені зарядки для електрокарів, концепція «двір без авто», власний велопарк.

Упорядкована прибудинкова територія з зонами відпочинку, спортивними та дитячими майданчиками, тренажерними і workout-зонами.

Власний дитячий садок на першому поверсі.

Поблизу мережеві супермаркети, в 2-х км — ТРЦ «Магелан», дитячі садки, центри розвитку, школи, медичні заклади, клініки, спортивні зали, фітнес-клуби та багато іншого.

Зручна транспортна розв'язка, до зупинки громадського транспорту 5 хвилин пішки.

Forest Park

Адреса: Київ, Оболонський р-н, вул. Дніпроводська, 1
Ціна: від 21 000 грн\кв.м.
Доступні 2-3-кімнатні квартири

forest.png

Сучасний комплекс із шести будинків комфорт-класу розташований в оточенні соснового лісу, в 30 хвилинах їзди від центру столиці.

Малоповерхова забудова — всього 4 поверхи, широкий вибір планувань, підземний місткий паркінг. Двір закритий від авто та сторонніх, власна служба безпеки, цілодобова охорона та відеоспостереження.

Упорядкована прибудинкова територія: дитячі та спортивні майданчики, міні-стадіон, прогулянкові алеї.

Власна інфраструктура: медичний центр, кафе, аптека, банківські відділення, бізнес-центр, дитячий садок, продуктовий магазин.

Поблизу школа та мережеві супермаркети. В 10-15 хвилинах їзди — дитячі садки, школи, магазини, фітнес-клуби, Епіцентр, ТРЦ Dream Town.

Зручне транспортне сполучення, автобусна зупинка в 2 хвилинах від ЖК, до метро Оболонь 15 хвилин їзди.

Продажа недвижимости в Киеве

На нашем портале вы можете купить недвижимость в Киеве, выбрав подходящий вариант из самой крупной базы предложений Украины. Через сайт реализуется жилье первичного и вторичного рынка во всех районах. Мы сотрудничаем с ведущими строительными компаниями, риэлторами и владельцами квартир. Address.ua публикует информацию о застройщиках и новых объектах столицы, аналитические обзоры рынка и динамику цен. Аудитория портала составляет 400 тысяч человек.

Покупка объектов недвижимости в новостройках обеспечивает следующие преимущества:
  • здания строятся в соответствии с современными архитектурными стандартами с применением энергосберегающих технологий;
  • хорошее состояние фасада, новые инженерные коммуникации;
  • возможность купить недвижимость по более низкой цене в объекте, который еще строится;продуманная и эргономичная планировка;
  • благоустроенная придомовая территория, наличие парковки для жильцов.
Покупка вторички также имеет свои достоинства: возможность въехать сразу после приобретения, наличие предложений во всех районах города, гибкое ценообразование благодаря разнообразию предложений и непосредственному контакту с хозяином.

Аренда недвижимости в Киеве

Сайт недвижимости Address.ua предоставляет арендаторам лучшую базу недвижимости в столице и Киевской области. Мы работаем с владельцами жилплощади и риэлторами. Воспользовавшись системой фильтрации, вы легко найдете жилье в любой части Киева в новом или старом здании, с нужным количеством комнат в соответствии со своим бюджетом. Кроме того, база содержит большое количество объявлений о сдаче объектов коммерческого назначения – офисов, складов, помещений под магазины. Предложения содержат фото и подробное описание недвижимости, неактуальные объявления автоматически отфильтровываются.

Аренда недвижимости в Киеве востребована среди следующих категорий граждан:
  • туристов и командировочных;
  • иногородних студентов, которые не хотят или не имеют возможности жить в общежитии;
  • гостей города, которые работают по долгосрочному контракту;
  • киевлян, не имеющих собственного жилья.
Тем, кто приехал в столицу посмотреть достопримечательности или с коротким рабочим визитом, выгодно арендовать жилье посуточно. Остальные категории предпочитают снимать жилплощадь на долгий срок, заключив арендное соглашение. Наш портал предоставляет хороший выбор апартаментов для краткосрочной и долгосрочной аренды во всех районах.

Продажа недвижимости в Киеве

• хорошее состояние фасада, новые инженерные коммуникации;
  • благоустроенная придомовая территория, наличие парковки для жильцов.

Аренда недвижимости в Киеве

Аренда недвижимости в Киеве востребована среди следующих категорий граждан:
  • туристов и командировочных;
  • гостей города, которые работают по долгосрочному контракту;
  • киевлян, не имеющих собственного жилья.